Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Kotlin logo

Kotlin

Ne ju ndihmojmë të punësoni Kotlin programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Kotlin Zhvilluesit
.
ekspertizë në Kotlin

Cfare e ben KotlinFactory aq e veçantë?

KotlinFactory e specializuar në Kotlin. Ne kemi një ekip prej Kotlin !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Kotlin Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Kotlin.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Kotlin specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Kotlin projekti Fillo!
Shape
Shape